Dünya’nın gözü Moskova’da! Vladimir Putin kalp krizi geçirmedi zehirlendi!

Rusya'da Telegram üzerinden yayın yapan, Kremlin içinden aldığı haberlerle bilinen muhalif yayın General SVR, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün gece kalp krizi geçirdiğini iddia etti. Kalbinin tekrar çalıştırıldığı belirtilen Putin’in zehirlendiği iddia ediliyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Ukrayna ile savaşta olan Rusya’da, Devlet Başkanı Putin’in sağlık durumu konuşuluyor.

PUTİN’İN KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Dünyanın gözünün Moskova’ya çevrilmesine neden olan şok gelişme, Rusya'da Telegram üzerinden yayın yapan, Kremlin içinden aldığı haberlerle bilinen muhalif yayın General SVR’den geldi. Haberde Rusya Devlet Başkanı Putin'in, rezidansında kalbinin durduğu, doktorların yaptığı hızlı müdahale sonucunda Rus liderin hayata döndüğü öne sürüldü.

KALBİ ÇALIŞTIRILDI GÖZETİM ALTINDA!

Yine çeşitli telegram kanallarında, Putin’in durumunu gören gizli servis ajanların hemen rezidanstaki doktorları göreve çağırdığı, doktorların da hemen müdahale ettiği iddia edildi. General SVR'nin iddiasına göre doktorlar, hızlı müdahale ile Putin'in duran kalbini çalıştırdı ve Rus lider rezidansta tıbbi araçlar olan özel bir odaya alındı. Müdahaleden sonra Putin'in bilincinin yerinde olduğu ve 24 saat tıbbi gözetim altında tutulduğu yazıldı. 

PUTİN YERDE BULUNDU VE MASASI İLE MEYVE TABAĞI DAĞINIKTI

General SVR'nin haberindeki bir diğer önemli iddiaya göre pazar akşamı saat 21.05 sularında, rezidansta görev yapan gizli servis yetkilileri, Putin'in odasında bir düşme sesi geldikten sonra odaya girdi. Ajanların içeride Putin'i yere düşmüş ve kasılmış halde bulduğu, masadaki yiyeceklerin de devrilmiş olduğu belirtildi. 

ŞOK İDDİA: KALP KRİZİ DEĞİL ZEHİRLENDİ!

Öte yandan, Rusya’da muhalif başka telegram haber kanallarına göre, Putin’in kalp krizi geçirmediği, Avrupalı bazı ülke ajanları tarafından zehirlendiği de öne sürüldüğü öğrenildi. Putin’in haberini ilk yazan General SVR kanalı ise, kalp krizinin Rus liderin yakın çevresini ciddi anlamda endişelendirdiğini; bugün Putin'in ölmesi durumunda atılacak durumlara dair bir toplantı yapıldığını belirtti.

Dünya’nın gözü Moskova’da! Vladimir Putin kalp krizi geçirmedi zehirlendi! ile ilgili etiketler Rusya Vladimir Putin Kalp Krizi Moskova
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.