Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor

ABD'nin Maine eyaletinde bulunan 'Dünyanın en yalnız evi' satışa çıktı. Çevresinde komşunun bulunmadığı evin banyosu da bulunmuyor. Ev için istenen bedel ise 339 bin dolar (yaklaşık 5 milyon TL) oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en kuzeydoğusunda bulunan New England bölgesindeki Maine eyaletindeki “dünyanın en yalnız evi” satışa çıkarıldı.

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor

Wohoa Körfezi'nde bulunan mülk, körfezin ve çevresindeki Atlantik Okyanusu'nun kesintisiz 360 derecelik manzarasını sunarken, tek odası bulunan ev için istenen bedel ise 339 bin dolar (yaklaşık 5 milyon TL).

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor - Resim : 2

İlana çıkarılan evde banyo bulunmazken ev, “her şeyden gerçekten uzaklaşmak ve doğanın içine dalmak isteyen biri için ideal” ifadeleriyle tanımlandı.

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor - Resim : 3

Evin herhangi bir komşusu bulunmazken, ilanda “Duck Ledges Adası tamamıyla sunuluyor. Dünyada hafta sonunu geçirmek için daha iyi bir yer yok” denildi.

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor - Resim : 4

 

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor ile ilgili etiketler ABD ev ada satış fiyat dünyanın en yalnız evi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.