Dünyanın en yakışıklı mahkumu ünlü isimden çocuk bekliyor!

Hapishane fotoğrafıyla daha parmaklıklar ardındayken şöhreti yakalayan Jeremy Meeks, yasak aşk yaşadığı ünlü bir kıyafet markasının varisi Chloe Green'den çocuk bekliyor.

Ünlü bir kıyafet markasının varisi Chloe Green ile birliktelik yaşayan Jeremy Meeks'in, sevgilisinden bebek beklediği ortaya çıktı.

ÜNLÜ OLUNCA HAYATI DEĞİŞTİ

Hapishane fotoğrafı ile ünlü olan eski mahkum Jeremy Meeks, Chloe Green ile yasak aşk yaşamaya başlamış ve Bodrum'da görüntülenmişlerdi.

Sekiz yıldır Melissa Meeks isimli kadınla evli olmasına karşın ünlü bir kıyafet markasının varisi Chloe Green ile birliktelik yaşayan Meeks'in, sevgilisinden bebek beklediği aktarıldı.

dunyanin-en-yakisikli-mahkumu-yasak-askindan-10700207_8651_m

FOTOĞRAFI BÜYÜK YANKI UYANDIRMIŞTI

Pek çok kadın Meeks'in ünlü olan fotoğrafının ardından "Suçlu olmak yakışıklı olmaya engel değil" diyerek Meeks'in fiziksel özellikleri hakkında yorum yapmış, hatta internet dünyasında fotoğraflarının farklı versiyonları oldukça popüler hale gelmişti.

dunyanin-en-yakisikli-mahkumu-yasak-askindan-10700207_5803_m

BODRUM'DA YAKALANMIŞLARDI

Sosyal medyada 'yakışıklı mahkum' olarak konuşulan Jeremy Meeks iki sene önce hapisten çıkmıştı. Melissa Meeks ile evli olan Jeremy Meeks'in gizli aşkı Bodrum tatilinde ortaya çıkmıştı. Ünlü bir kıyafet markasının varisi olan Green'in aile servetinin yaklaşık 4 milyar sterlin olduğu konuşuluyor.

Dünyanın en yakışıklı mahkumu ünlü isimden çocuk bekliyor! ile ilgili etiketler jeremy meeks yakışıklı mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.