Dünyanın en küçük sigara tiryakisi!

2 yaşındaki Endonezyalı Rapi Ananda Pamungkas, yerde bulduğu izmaritleri içerek sigaraya başladı. Küçük çocuğun günde 2 pakete kadar sigara içtiği öğrenildi.

The Sun'da yer alan habere göre, Endenozya'da annesinin pazarcılık yaptığı bölgede, yerdeki izmaritleri toplayıp koklayan ve daha sonra bu izmaritleri içmeye başlayan 2 yaşındaki Rapi Ananda Pamungkas'ın günde 2 paket sigara içtiği ortaya çıktı.

SİGARA ELİNDEN ALININCA ÇILDIRIYOR

Rapi'nin annesi Maryati, sigara elinden alındığı takdirde oğlunun her yere saldırıp, çığlıklar attığını, ağlama krizine girdiğini; bu sebeple mecbur kaldıklarını itiraf etti.

Dünyanın en küçük sigara tiryakisi!

Olayın medyada yayılmasının ardından duruma el atan yetkililer, Rapi Ananda Pamungkas'ın ailesini ziyaret etti ve gerekli tüm uyarıları yaptı. Sağlık uzmanları, erken yaşta sigara içilmesinin beyin hasarı ve diğer ölümcül hastalıklara neden olabileceğini üstüne basa basa söyledi.

Dünyanın en küçük sigara tiryakisi! - Resim : 2

KURABİYE VE SÜT YARDIMI YAPILACAK

Rapi, hükümet yetkilileri yardım için evlerini ziyaret ettikten sonra sigarayı bıraktı. Devlet bu alışkanlığından tamamen kurtulması için, bir yıl boyunca kurabiye ve süt yardımı yapmaya karar verdi.

Dünyanın en küçük sigara tiryakisi! ile ilgili etiketler sigara Bebek tiryaki keş küçük çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.