Dünyanın En Büyük Kahininden 2023 İçin Korkunç Kehanet! Kraliçe Elizabeth'in Ölümünü de Bilmişti

Dünyanın en büyük kahini olan Brezilyalı Athos Salome 2023 kehanetlerini açıklayınca yer yerinden oynadı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth'in ölüm tarihini bilen ünlü kahin önümüzdeki yıl için insanları endişelendirdi.

Kahin Athos Salome 2023 kehanetlerini açıklayınca insanları ayağa kaldırdı. Yaşayan Nostradamus olarak bilinen ünlü kahin, Covid-19, Ukrayna işgali ve Kraliçe Elizabeth'in ölüm tarihini bildi.

3. dünya savaşının çoktan başladığını daha önce dile getiren Athos Salome, Rusya - Ukrayna savaşını 44 gün önceden haber verdi. İngiliz gazetesi Daily Star'a konuşan kahin Athos Salome, 2024 ve 2026 yıllarında ABD'nin büyük bir saldırıya maruz kalacağını söyledi.

Dünyanın En Büyük Kahininden 2023 İçin Korkunç Kehanet! Kraliçe Elizabeth'in Ölümünü de Bilmişti

Amerika'nın işgal edileceği kehanetinde bulunan Athos Salome, “Gökten bir şeyler düşecek ve hiçbir şey kalmayacak, bu savaşın başladığına dair bir uyarı olacak” dedi. Uluslararası basında modern Nostradamus olarak bilinen Salome, ‘bir çift büyük lider ABD’yi cehenneme çevirmek için birleşecek. Daha önce yaşadığımız 11 Eylül saldırılarından bile daha yıkıcı olacak.” dedi.

12 yaşında duyularının gelişmiş olduğunu keşfeden Salome, kahin olmadığını belirtirken, Kabala’nın kutsal kehanetini kullandığını öne sürdü.

 

Dünyanın En Büyük Kahininden 2023 İçin Korkunç Kehanet! Kraliçe Elizabeth'in Ölümünü de Bilmişti ile ilgili etiketler athos salome kahin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.