Dünyaca ünlü yıldız futbolcu ölümden döndü!

Sezona harika bir giriş yapan İngiliz kulübü Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Sergio Agüero, Amsterdam'da geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin golcüsü Sergio Agüero, Hollanda'da trafik kazası geçirdi. Hollanda basınında çıkan haberlerde, 29 yaşındaki futbolcunun Kolombiyalı sanatçı Maluma'nın başkent Amsterdam'daki konserini izledikten sonra bindiği taksiyle havaalanına giderken trafik kazası geçirdiği bildirildi.

NTVSpor'dan alınan bilgilere göre, yıldız oyuncunun kaburga kemiklerini kırılırken yaklaşık olarak 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Agüero, bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği 8 maçta 7 gol atıp 3 asistle skora katkıda bulundu. 2011-2012 sezonundan bu yana Manchester'ın mavi yakasında forma giyen ve 176 gol atan yıldız, bir fol atması halinde Eric Brook'a ait olan kulübün en çok gol atan futbolcusu unvanına ortak olacak.

agA

Öte yandan Sergio Agüero'nun eski kulübü Independiente, yıldız oyuncu için Twitter hesabından geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu ölümden döndü! ile ilgili etiketler Manchester City Trafik kazası sergio agüero
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.