Dünyaca ünlü star Türkiye depreminden sonra paylaşım yaptı: “Ah Türkiye, benim kalbim…”

Türkiye’de yaşanan acı bilançolu deprem, dünyada da yanı uyandırdı. Pek çok lider ‘geçmiş olsun’ ve yardım mesajlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan aracılığıyla gönderirken; dünyaca ünlü isimlerden de geçmiş olsun mesajları gelmeye başladı.

Dün sabah saatlerinde ilki, öğleden sonra ise ikincisi olmak üzere iki ayrı büyük depremin yaşandığı Türkiye’de arama ve kurtarma çalışmaları çoktan başladı. Tüm Türkiye’nin birlik olduğu ve bölge halkına yardım gönderilmesi için harekete geçtiği Kahramanmaraş depreminin ardından komşu ülkeler başta olmak üzere pek çok ülke de geçmiş olsun mesajlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aracılığıyla iletti. Sadece ülke liderleri değil, aynı zamanda Türkiye aşığı ünlü isimlerden de geçmiş olsun mesajları gelmeye başladı.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından dünyanın gözü kulağı da deprem bölgelerinde döndü. Tam 10 ili aynı anda etkileyen deprem bölgelerindeki her gelişme yakından takip edilirken; arama ve kurtarma çalışmalarından gelen güzel haberler umut verirken, kötü haberler yürekleri yaktı. Dünyaca ünlü starlardan biri olan Russel Crowe ise, Türkiye depremi sonrası duygusal bir paylaşım yapmasıyla dikkat çekti.

RUSSEL CROWE’DAN DEPREM MESAJI GELDİ

Dünyaca ünlü star Türkiye depreminden sonra paylaşım yaptı: “Ah Türkiye, benim kalbim…”

Tüm dünyada yankı uyandıran; ‘Gladyatör’, ‘Poker Face’, ‘American Ganster’, ‘Thor’ gibi filmlerde rol alan Yeni Zelandalı dünya starı Russel Crowe, Türkiye’de yaşanan deprem sonrası harekete geçti. Twitter hesabından paylaşım yapan Russel Crowe, depremden dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirdi

Deprem sonrası tweet atan Russel Crowe, attığı tweette; “Ah Turkey. My heart. Devastating news. (Ah Türkiye. Benim kalbim. Yıkıcı haberler)” ifadelerini kullandı. Russel Crowe’un çok sayıda takipçisi de Türkiye’ye geçmiş olsun mesajlarını yapılan paylaşımın altında iletti.

TÜRKİYE’Yİ NE KADAR SEVDİĞİNİ ANLATMIŞTI

Öte yandan geçmişte Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile aynı sete giren Russel Crowe, globalde ‘The Water Diviner’ adıyla gösterime sokulan ‘Son Umut’ isimli filmdeki performansı ile Türkiye’deki hayranların sayısını arttırmıştı. Her fırsatta Türkiye’ye olan sevgisinden bahseden Russel Crowe, geçtiğimiz aylarda buna ilişkin de bir paylaşım yapmıştı.

Bir takipçisinin kendisine yönelttiği tatil mekanı seçimi sorusuna yanıt veren Russel Crowe, bu soruya karşılık Türkiye’yi önermesiyle dikkat çekmişti. Türkiye’yi görmesi için takipçisine öneride bulunan Russel Crowe, bir kez daha Türkiye’ye gelmek istediğini ise başka bir takipçisinin sorusuna karşılık olarak bildirmişti.

Dünyaca ünlü star Türkiye depreminden sonra paylaşım yaptı: “Ah Türkiye, benim kalbim…” ile ilgili etiketler Russell Crowe deprem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.