Dünyaca ünlü stadyum korona hastanesi oluyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan ve önemli maçlara ev sahipliği yapmış Maracana Stadyumu'na, Koronavirüsü salgınından etkilenen hastalara bakılması için bir sahra hastanesi kurulacağı açıklandı.

Brezilyalı yetkililer, ülkenin Rio de Janeiro şehrinde bulunan ve önemli kupaların final müsabakalarına ev sahipliği yapmış olan Maracana Stadyumu'nun otoparkına geçici bir hastane kurulacağını duyurdu.

Koronavirüsü salgınından tüm dünya olduğu gibi Brezilya da etkilendi. Sambacılar, ülkenin meşhur stadyumunun otoparkına 700 yatak kapasiteli bir sahra hastanesi inşa edileceğini duyurdu. Bu hastane yalnızca corona virüsü bulaşan hastalara hizmet verecek.

Rio'nun başka yerlerinde de yine aynı amaç için 7 tane daha yapı inşa edileceği de gelen bilgiler arasında. Yetkililer ayrıca stadyumun çimlerinin korunacağını bildirdiler.

Öte yandan ülkede corona virüsü salgınından etkilenenlerin sayısı 4 bine yükselirken, 114 kişi de hayatını kaybetti.

 

Dünyaca ünlü stadyum korona hastanesi oluyor ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Rio de Janeiro maracana
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.