Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan yeni albümü Kuantum51'i çıkardı! 12 parça bulunuyor...

Tarkan, albümün isminin "Kuantum 51" olmasının sebebini tam olarak açıklamadı. Ancak bazı hayranlar, ismin 51 yaşına girmesi ve kuantum fiziğine olan ilgisiyle bağlantılı olabileceğini düşünüyor.

Albümde toplam 12 şarkı yer alıyor. Şarkıların söz ve müzikleri büyük oranda Tarkan'a ait. Albümde ayrıca Aysel Gürel ve Güler Özince'ye ait ikişer şarkı da bulunuyor.

ŞARKILARI BEĞENİLDİ!

Albümdeki şarkılar, Tarkan'ın klasik tarzından biraz farklı olarak daha elektronik ve modern bir sounda sahip. Ancak Tarkan'ın kendine özgü tarzı ve ses tonu da albümde hissediliyor. Şarkı sözleri ise aşk, ayrılık, umut ve hayattan kesitler içeriyor.

ALBÜM BEĞENİ TOPLADI MI?

Albüm müzikseverlerden ve müzik eleştirmenlerinden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Çoğu kişi şarkıların güzel olduğunu ve Tarkan'ın tarzına yeni bir soluk getirdiğini düşünüyor.

Albümdeki her şarkı için ayrı bir "visualiser" hazırlandı. Bu videolar, şarkıların klipleri yerine geçebilir. Albümün prodüktörlüğünü Tarkan üstlendi. Albümde Tarkan'a Ozan Çolakoğlu, İskender Paydaş, Ateş Berker Öngören, Murat Matthew Erdem ve Turaç Berkay Özer gibi isimler eşlik etti.

ALBÜM HANGİ PLATFORMLARDA YAYINLANDI?

"Kuantum 51", tüm dijital müzik platformlarında ve Tarkan'ın resmi web sitesinde dinlenebilir. Tarkan'ın yeni albümü "Kuantum 51", müzikseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Albümdeki şarkılar, Tarkan'ın tarzına yeni bir soluk getirdi ve dinleyenleri coşturdu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan yeni albümü Kuantum51'i çıkardı! 12 parça bulunuyor... ile ilgili etiketler Tarkan Şarkıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.