Dünyaca ünlü sahil, dev dalgalara teslim oldu!

Antalya’da şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle oluşan dev dalgalar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni dövdü.

Turizm kenti Antalya’da hafta başından bu yana kapalı olan hava, öğleden sonra yerini rüzgarla birlikte şiddetli yağışa bıraktı. Özellikle Lara ve Kundu bölgesinde etkili olan yağış sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kent merkezinde aralıklarla da olsa etkili olan yağışla rüzgarda birleşince dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde dev dalgalar oluştu.

KAYALIK ALAN, DALGALARIN ALTINDA KALDI

Şiddetli rüzgar ve yağışa rağmen bazı vatandaşlar dalgaları varyant ve sahilden izledi. Plaj bölgelerinin su altında kaldığı sahildeki dalgaların oluşturduğu görsel manzarayı vatandaşlar cep telefonuyla görüntüledi. Yaz döneminde gençlerin üzerinden denize atladığı kayalık alan ise dalgaların altında kaldı. Dalgalar falezleri gün boyu boyu döverken, çok sayıda tahta parçasının kıyıya vurduğu görüldü.

Dünyaca ünlü sahil, dev dalgalara teslim oldu! ile ilgili etiketler Antalya Dalga Konyaaltı Sahili

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.