Dünyaca ünlü plajda korkutan görüntü

Antalya'nın Alanya ilçesinin dünyaca ünlü sahillerinde yürüyüşe çıkanlar şoke eden bir olaya tanık oldular. Kumlarda yürürken ayaklarına yapışan siyah bir maddeyi gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Siyah maddenin Alanya açıklarında depo ve tank temizliği yapan gemilerden denize dökülen, atık yağ ve mazot kalıntıları olduğu tahmin ediliyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinin plajları dünya çapında üne sahiptir. Damlataş, Kleopatra, Keykubat ve daha fazlası yılın yarısına yakınında turist kaynar. Ancak bugün ünlü plajlarda yürüyüşe çıkanlar şoke oldu. Çünkü kumlar üzerinde yürüyenlerin ayaklarına siyah bir madde yapıştı. Islak mendille silmeye çalıştıkları maddenin ellerine de geçtiğini gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. 

Dünyaca ünlü plajda korkutan görüntü

“HER YER BERBAT DURUMDA”

Dünyanın en güzel sahillerinde bu olayı yaşadıkları için çok üzgün olduğunu söyleyen Şahin Özduygu, kumsalın berbat durumda olduğunu söyledi. Özduygu, ”Her yer berbat durumda, yetkililerin buna bir çare bulması lazım. Ayağımın her yeri zift oldu bu madde elime kadar bulaştı" diye konuştu.

Dünyaca ünlü plajda korkutan görüntü - Resim : 2

“AÇIKLARDAKİ GEMİLERDEN GELDİĞİ SÖYLENİYOR”

Alanya’nın en güzel yerleri arasında bulunan Damlataş Plajı’nda yürüyüş yaptığı sırada gördüğü manzara karşında bu madde ile şoke olduğunu aktaran Enes Akgün ise, “Bu madde ayakkabın her yerine yapıştı. Bu zift maddesi sağlığımızı da çok kötü etkilediğini düşünüyorum. Bu maddenin açıklardaki gemilerden geldiği söyleniyor” ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü plajda korkutan görüntü - Resim : 3

"ACİL ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİYOR"

Arkadaşlarıyla sahilde yürüyüş yaptığı esnada adeta zifte bulandığını belirten Cihan Baytok ise bu madde nedeniyle sahilde rahat doşamadıklarını ifade etti. Baytok sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burası dünyanın en iyi plajlarında bir tanesi ve her yıl milyonlarca turist geliyor. Buraya acil bir şekilde çözüm bulunması gerekiyor” 

Dünyaca ünlü plajda korkutan görüntü - Resim : 4

Dünyaca ünlü plajda korkutan görüntü ile ilgili etiketler Antalya Alanya Plaj zift sahil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.