Dünyaca ünlü oyuncu Justin Prentice, Türk sevgilisi Mirel Okumuş ile Boğaz'da evlendi

Jay Asher'ın aynı adlı romanından Brian Yorkey tarafından Netflix için uyarlanan 'Ölmek İçin On Üç Sebep' (13 Reasons Why) dizisindeki rolüyle tanınan 28 yaşındaki Amerikalı oyuncu Justin Prentice, Türk kız arkadaşı Mirel Okumuş ile dünyaevine girdi. Çiftin Boğaz'da gerçekleşen düğün törenine ünlü isimler akın etti. Justin'in dizideki yakın arkadaşları da düğün için İstanbul'a geldi.

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan, Netflix'in en popüler dizilerinden 'Ölmek İçin On Üç Sebep'te Bryce Walker karakterini canlandıran Amerikalı oyuncu Justin Prentice, Türk kız arkadaşı Mirel Okumuş ile İstanbul’da evlendi.

İSTANBUL'DA DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Prentice ve Okumuş’un nikâhı geçtiğimiz hafta sonu Baltalimanı’nda gerçekleşti. Düğüne çiftin yakın arkadaşları ve ailelerinin yanı sıra dünyaca ünlü dizinin oyuncu kadrosunda bulunan Ross Butler, Tyler Barnhardt ve Timothy Granaderos da katıldı.

İşte düğünden kareler...

Dünyaca ünlü oyuncu Justin Prentice, Türk sevgilisi Mirel Okumuş ile Boğaz'da evlendi

Dünyaca ünlü oyuncu Justin Prentice, Türk sevgilisi Mirel Okumuş ile Boğaz'da evlendi - Resim : 2

Dünyaca ünlü oyuncu Justin Prentice, Türk sevgilisi Mirel Okumuş ile Boğaz'da evlendi - Resim : 3

Dünyaca ünlü oyuncu Justin Prentice, Türk sevgilisi Mirel Okumuş ile Boğaz'da evlendi - Resim : 4

Dünyaca ünlü oyuncu Justin Prentice, Türk sevgilisi Mirel Okumuş ile Boğaz'da evlendi - Resim : 5


MİREL OKUMUŞ HAKKINDA

Mirel Okumuş İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Enstitüsü mezunudur. Pek çok moda tasarımı bulunan ve bu alanda ödüller alan Mirel Okumuş ABD'nin Los Angeles kentinde yaşıyor. Okumuş, İTÜ Fashion Show 2019'da hazırladığı tasarımla birinci seçilmişti.düğü

Dünyaca ünlü oyuncu Justin Prentice, Türk sevgilisi Mirel Okumuş ile Boğaz'da evlendi ile ilgili etiketler Düğün nikah Justin Prentice Mirel Okumuş 13 Reasons Why ölmek için on üç sebep
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.