Dünyaca ünlü grubun yıldızıydı... 72 yaşında hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü müzik grubu Dream Theater'ın eski solisti Charlie Dominici, 72 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ABD'li progresif metal grubu Dream Theater'ın eski solistlerinden Charlie Dominici 72 yaşında hayatını kaybetti. Grubun ilk dönemi olan 1987-1989 yılları arasında solistlik üstlenen ismin ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Dream Theater'ınWhen Dream And Day Unite albümünde yer alan ABD'li müzisyenin ölümü grup tarafından da doğrulandı.

"BÜYÜK BİR KAYIP"


Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Harika bir şarkıcı olmasının ötesinde, inanılmaz derecede yetenekli bir söz yazarı, hem gitar hem de klavyede çok yönlü bir müzisyen ve gruptan ayrıldıktan sonra bile uzun süreli bir arkadaştı. Charlie'nin beklenmedik ölümü Dream Theatre ailesindeki herkes için büyük bir kayıptır ve bu son derece zor dönemde Dominici ailesine en derin taziyelerimizi sunmak istiyoruz" denildi.

Kariyerinde daha önce Billy and Charles ve Franke and the Knockouts gruplarında yer alan müzisyen, Dream Theater sonrasında Dominici isimli grubuyla çalışmalarını sürdürmüştü.

Dünyaca ünlü grubun yıldızıydı... 72 yaşında hayatını kaybetti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.