Dünyaca ünlü astronottan Türkiye paylaşımı: "Uzaydan harika görünüyorsun"

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan İstanbul'u görüntüleyen ABD'li astronot Shane Kimbrough o görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Kimbrough "İstabul uzaydan çok güzel görünüyorsun" ifadelerini kullandı.

ABD'li Astronot Shane Kimbrough, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan İstanbul'u görüntüledi. Astronot, görüntüleri sosyal medyada paylaşırken Atatürk'ün adını andı.

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın görevi kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu'nda olan Kimbrough, İstanbul Boğazı ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nın görüldüğü bir paylaşım yaptı. Amerikalı astronot paylaşımında, "İstanbul uzaydan harika görünüyor. İkinci fotoğrafta ülkenin en büyük kapasiteli stadyumu olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nı görebilirsiniz. Stadyum, adını Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ten almıştır" ifadelerini kullandı.

Astronot Kate Rubins'in 12 Eylül 2016'da çektiği fotoğrafla birlikte Van Gölü'nün dünyanın en büyük sodalı gölü olduğu bilgisine de yer verildi. Söz konusu kare yarı finalde rakiplerini eleyerek finale kaldı.

Kimbrough ve Avrupalı meslektaşı Thomas Pesquet, geçtiğimiz ay Uluslararası Uzay İstasyonu'nun güneş panellerini değiştirmek için 6 saat 45 dakikalık bir uzay yürüyüşü yapmıştı.

Dünyaca ünlü astronottan Türkiye paylaşımı: "Uzaydan harika görünüyorsun" ile ilgili etiketler Türkiye İstanbul uzay fotoğraf astronot paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.