Dünya yıldızlarıyla birlikte 13 transfere imza atan Galatasaray kasada da kazandı

Galatasaray, tarihi bir transfer dönemi yaşadı. 13 yeni transfere imza atan sarı-kırmızılılar hem takımı baştan aşağıya değiştirdi hem de çok önemli yıldızlarla takviye etti. Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata ve Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarının transferini bitiren yönetim masadaki başarısını kasaya da taşımayı başardı

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon çok büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve ligi 13. sırada bitiren takımın maaş maliyeti 30.8 milyon Euro'ydu. Bu sezon kurulan ve futbol otoriteleri tarafından "Los Galacticos" olarak tabir edilen kadronun maliyeti ise geçen sezondan sadece 100 bin Euro farkla 30.9 milyon Euro oldu.

Takvim'de yer alan habere göre; bunun birinci nedeni yönetimin tam 23 isimle yollarını ayırmış olması. Bu isimler arasında Feghouli, Babel ve Diagne gibi yüksek maaşlı yıldızlar da yer alıyordu. Hatta Falcao'nun maaşının yarısı bile ödeniyordu. Ayrıca sarı-kırmızılılar, aldığı dünya yıldızlarına futbol piyasası için makul sayılabilecek maaşlar ödedi.

Mauro Icardi'nin 750 bin Euro'luk maaşı da bunun en önemli göstergesi oldu. Üstelik Galatasaray'ın 1 Temmuz'da 110 milyon Euro olan kadro değeri yeni hali ile 158.7 milyon Euro'ya ulaştı. Şimdi herkes heyecanlandıran kadronun sahada neler yapabileceğini görmek istiyor.

Dünya yıldızlarıyla birlikte 13 transfere imza atan Galatasaray kasada da kazandı ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.