Dünya, Türkiye'yi "miyav" ile tanıyacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan ve Türkiye'nin tarihi, kültürel, doğal güzelliklerinin sunulduğu yeni tanıtım filmleri yurt dışındaki televizyonlarda ve çeşitli mecralarda gösterilecek. Kültürel ve tarihi unsurların harmanlanarak aktarıldığı filmlerden, "Kedi" temalı tanıtım filminde, bir mekanda Türk kahvesini yudumlayan Uzak Doğulu turistin sevdiği kedi konu ediliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan, Türkiye'nin tarihi zenginlikleri, gastronomi unsurları, doğa güzellikleri, tarihi alanları ve spor turizmindeki ögelerinin yer aldığı tanıtım filmleri, tüm versiyonlarıyla, bakanlığın 2020'de düzenleyeceği entegre pazarlama kampanyasının temelini oluşturacak.

Kültürel ve tarihi unsurların harmanlanarak aktarıldığı filmlerden, "Kedi" temalı tanıtım filminde, bir mekanda Türk kahvesini yudumlayan Uzak Doğulu turistin sevdiği kedi konu ediliyor.


Dünya, Türkiye'yi "miyav" ile tanıyacak! ile ilgili etiketler Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı dünya
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.