Dünya Kupası'nda utanç ve centilmenlik gecesi

Dünya Kupası Katar 2022 çeyrek finalinde Hollanda'yı normal süresi ve uzatma bölümü 2-2 tamamlanan mücadelede penaltı atışları sonucunda 4-3 mağlup eden Arjantin, yarı finale yükseldi. Penaltılar sonrası Arjantinli oyuncuların Hollandalı futbolculara yaptığı hareket tepki çekerken mücadele sonu gergin anlar yaşandı. Hırvatistan'ın Brezilya'yı elediği maçta ise tamamen aksine bir tablonun oluşması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Arjantin Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde karşılaştığı Hollanda'yı seri penaltı atışları sonucu 4-3 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Maç sonu kazananın belli olmasıyla birlikte ortalık karıştı.

Dünya Kupası'nda utanç ve centilmenlik gecesi

"UTANÇ VERİCİ"

Arjantinli oyuncuların sevinirken üzüntülerini yaşayan Hollandalı futbolculara hareket yaparak sevinmeleri tepki çekti. O kare sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar Arjantinli futbolcuların hareketini "Utanç verici" olarak yorumladı.

Dünya Kupası'nda utanç ve centilmenlik gecesi - Resim : 2

NEYMAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Öte yandan aynı gün erken saatte oynanan maçta ise izleyeci farklı bir tablo ile karşı karşıya geldi. Penaltılara kadar uzayan maçta Hırvatistan'a kaybeden Brezilya, 2022 Dünya Kupası'na veda etti. PSG'nin yıldızı Neymar elenmelerinin ardından gözyaşlarını tutamadı. 30 yaşındaki oyuncuyu teselli eden isimlerden biri Hırvatistan'ın yıldızı Ivan Perisic'in oğlu Leo oldu. 

Dünya Kupası'nda utanç ve centilmenlik gecesi - Resim : 3

MODRIC'TEN ANLAMLI HAREKET

Maç bitiminde Hırvatistan'ın 37 yaşındaki kaptanı Luka Modric de, Real Madrid'den takım arkadaşı 21 yaşındaki Rodrygo'yu karşılaşmanın ardından teselli etti. Güçlü rakibi Brezilya'yı çeyrek finalde saf dışı bırakarak yarı finale yükselen Hırvatistan, Lionel Messi önderliğinde olan Arjantin ile final mücadelesi verecek. Bu karşılaşma 12 Aralık Salı günü saat 22.00'de başlayacak.

Dünya Kupası'nda utanç ve centilmenlik gecesi - Resim : 4

Dünya Kupası'nda utanç ve centilmenlik gecesi - Resim : 5

Dünya Kupası'nda utanç ve centilmenlik gecesi ile ilgili etiketler Brezilya Arjantin Hırvatistan Hollanda 2022 Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.