Dünya Kupası maçları hangi kanalda?

Milyonlarca futbolseverin heyecanla beklediği ve yakından takip ettiği Katar FIFA 2022 Dünya Kupası maçları Türkiye’de naklen yayımlanacak. Futbolseverler televizyon ekranlarında şifresiz olarak tüm mücadeleleri canlı takip edebilme imkanına sahip olacak. Tüm dünyanın aynı anda yaşayacağı heyecanı ülkemizde de şifresiz olarak izleme imkanı olacak. Peki, Dünya Kupası hangi kanalda? Dünya Kupası maçı, maçları hangi kanalda? Dünya Kupasını hangi kanal veriyor? Maçlar hangi kanalda, nerede?

Dünya genelinde futbolseverlerin heyecanla beklediği FIFA 2022 Dünya Kupası heyacanı bu yıl Katar’da yaşanıyor. Turnuva öncesinde katılım gösteren tüm takımlar kadrolarını duyurarak heyecanın dozunu artırdı. 28 günde tamamlanması planlanan organizasyon önceki Katar’da 5 şehirde 8 stadyum hazırlandı. Bu kapsamda milyonlarca futbolseverin akın ettiği Katar’da artık nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın katılım gösteremediği 2022 Dünya Kupası maçları ülkemizde de şifresiz, naklen ve canlı olarak yayımlanacak. Bu kapsamda milyonlarca futbolsever şifresiz olarak tüm maçları takip edebilecek. Peki, Dünya Kupası hangi kanalda? Dünya Kupası maçı, maçları hangi kanalda? Dünya Kupasını hangi kanal veriyor? Maçlar hangi kanalda, nerede? İşte detaylar…

DÜNYA KUPASI HANGİ KANALDA? DÜNYA KUPASI MAÇI, MAÇLARI HANGİ KANALDA? DÜNYA KUPASINI HANGİ KANAL VERİYOR? MAÇLAR HANGİ KANALDA, NEREDE?

Katar’da düzenlenen ve 20 Kasım tarihinde ev sahibi Katar ile Ekvador arasında oynanacak karşılaşma ile start alacak FIFA 2022 Dünya Kupası mücadelesi Türkiye’de TRT 1, TRT SPOR ve TRT 4K kanallarında şifresiz ve canlı olarak yayımlanacak.

Organizasyonda ilk maç 20 Kasım TSİ 19:00’da Katar ile Ekvador arasında yapılacak. 

Dünya Kupası maçları hangi kanalda? ile ilgili etiketler 2022 Dünya Kupası Katar TRT 1 TRT Spor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.