Dünya Kupası finalinde Messi'yi çekiştirmesi olay olmuştu! Nusret'e FIFA'dan hamle

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin'in şampiyonluk sevinci yaşadığı sırada sahaya inerek Messi'yi rahatsız eden ünlü Türk Şef Nusret Gökçe için FIFA'dan hamle geldi.

2022 Dünya Kupası finalinde Fransa ile mücadele eden Arjantin şampiyon oldu. Lionel Messi, turnuvada en iyi oyuncu seçildi. Arjantin'in şampiyonluk sevinci yaşadığı esnada Nusret Gökçe sahaya indi. Lionel Messi'yi fotoğraf çektirebilmek için kolundan tutup çekiştiren Nusret'in görüntüleri tepki çekti. Olayın ses getirmesinin ardından ABD'de bir takım önlemler alındı.

MEN EDİLDİ

Sosyal medyada birçok ünlüyle fotoğraf çektiren, dünyada da yaptığı şovla ünlü olan Nusret'in sık sık spor karşılaşmalarının ardından sahaya inmesi, oyuncular ve kupalarla fotoğraflar çekilmesi büyük tepkiye neden olurken ilk tedbir Amerika Birleşik Devletleri'nden geldi. ABD'de 1914 yılından beri düzenlenen bir futbol turnuvası olan Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan Nusret Gökçe'nin men edildiği açıklandı. Organizasyonun resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda; "Salt Bea, ABD Açık Kupası finalinden men edilmiştir" ifadelerine yer verilmişti.

Dünya Kupası finalinde Messi'yi çekiştirmesi olay olmuştu! Nusret'e FIFA'dan hamle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sky Sports'ta yer alan habere göre; FIFA, Türk Şef Nusret Gökçe'nin Arjantin - Fransa finali sonrasında sahaya inip kupayla poz vermesi ve futbolcularla selfie çektirmesi hakkında soruşturma başlattı. FIFA, Nusret Gökçe'nin sahaya izinsiz olarak girdiğini duyurdu. Salt Bae lakaplı şefin sahaya girmesine izin veren personelin ceza alacağı kaydedildi. Nusret Gökçe'nin 2026 Dünya Kupası'nda oynanacak maçlarda stadyuma alınmaması gibi bazı men cezaları alabileceği belirtildi.

 

Dünya Kupası finalinde Messi'yi çekiştirmesi olay olmuştu! Nusret'e FIFA'dan hamle ile ilgili etiketler Nusret Gökçe FIFA
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.