'Dünya Güzellerim' ilk bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak! / VİDEO

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'u bir araya getiren ‘Dünya Güzellerim’ programı, ilk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.

Show TV’nin tanıtımları büyük ses getiren yeni programı 'Dünya Güzellerim', merakla beklenen ilk bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy’dan oluşan kadro, Hindistan’ın Mumbai, Varanasi ve Yeni Delhi şehirleri ile Nepal ve Vietnam’ı içine alan bir gezi yapacak.

Bambaşka kültürlere sahip ülkelerin gelenek ve göreneklerine göre yaşayacak olan ünlü isimlerin, ilk durağı Hindistan olacak.

İLK BÖLÜM FRAGMANI

'Dünya Güzellerim' ilk bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak! / VİDEO ile ilgili etiketler Show TV Bülent Ersoy Burcu Esmersoy Hindistan dünya güzellerim ilk bölümü ilk durağı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.