Dünya Gazetesi’nin yeni sahibi Umut Güner oldu

DÜNYA Gazetesi’nin satışı ile ilgili görüşmeler tamamlandı. Didem Demirkent imtiyaz sahipliğini Umut Güner’e devretti.

Türkiye’nin ilk ekonomi gazetesi olan Dünya Gazetesi’nin yeni imtiyaz sahibi olan Umut Güner, Türk sporseverlerin özellikle de Beşiktaşlıların yakından tanıdığı bir isim. Ünlü yıldızlar Pepe, Abuobakar, Adriano gibi isimlerin Beşiktaş camiasına kazandıran Güner, Vadofone Park’ın da inşaatından sorumlu isimler arasındaydı.

FİKRET ORMAN'IN EKİBİNDE YER ALIYORDU

Güner, Mart 2012'den itibaren üç kez Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlığına seçilen Fikret Orman'ın ekibinde yer aldı. Güner, kesintisiz bir şekilde kulüp yönetiminde As Başkan, Pazarlama Komitesi Başkanı, Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Üyelik ve Transfer Komitesi Başkanı gibi çeşitli görevler üstlendi. 2019 yılında ise kulüpten istifa etti.

PEPE’Yİ REAL MADRİD’DEN TRANSFER EDEN KİŞİYDİ

Ünlü isimlerin transferinde rol oynayan Güner, özellikle Real Madridli oyuncu Pepe’nin transferiyle tanındı.Yine Hırvat stoper Domagoj Vida'yı da kulübe kazandıran isimler arasında yer aldı.

Dünya Gazetesi’nin yeni sahibi Umut Güner oldu ile ilgili etiketler dünya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.