Dünya Filistinli çocuklar, bizim tayfa köpekler için ayakta!

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan, Türkiye’nin en uzun soluklu ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül gecesinde bir çok ayrıntı organizasyona damga vurdu. Öte yandan oyuncu Ecem Erkek'in sahnede sokak köpeklerinin sorunlarına değinmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcılar ''o ışıltılı sahnenizden “köpek” duyarı bile dinlettiniz; “çocukları öldürmeyin” diyemediniz diyerek tepkilerini dile getirdi.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan, Türkiye’nin en uzun soluklu ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül gecesinde bir çok ayrıntı geceye damga vurdu. Öte yandan oyuncu Ecem Erkek'in sahnede köpeklerin sorunlarına değinmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Kullanıcılar ''o ışıltılı sahnenizden “köpek” duyarı bile dinlettiniz; “çocukları öldürmeyin” diyemediniz diyerek tepkilerini dile getirdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

 

 

Dünya Filistinli çocuklar, bizim tayfa köpekler için ayakta! ile ilgili etiketler Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ecem Erkek köpek Filistin İsrail Gazze Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.