Dünya bu TikTok videosunu konuşuyor! Mezarlıkta tüyler ürperten olay!

ABD'de bulunan bir mezarlıkta tüyler ürperten bir olay yaşandı. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir genç mezarlık ziyareti sırasında mezar taşları arasında insan saçlarının sarktığını gördü. Şoka giren genç o anları TikTok hesabından paylaştı.

ABD'deki Saint Joseph Katolik Mezarlığı'nda çekilen bir TikTok videosu dehşete düşürdü. 

SAÇ ADLİ TIBBA GÖNDERİLECEK

Joel Morrison adındaki genç, 100 yıllık bir mezarın içinden çıkan saç yığınları bulduğunu iddia etti. Bunun bir cesede ait olduğunu kanıtlamak içinse adli tabibe saç örneği göndereceğini söyledi.

AĞAÇ KÖKLERİ CESEDİ YERİNDEN Mİ ÇIKARDI?

Joel, Saint Joseph Katolik Mezarlığı'ndaki bazı mezarların bakımsız olduğunu, içlerinde ağaç ve bitkilerin büyüdüğünü söyledi. Genç ayrıca, yakındaki bir ağaçtan gelen köklerin bir cesedi yerinden çıkardığını ve onu mezarın yüzeyine doğru ittiğini hal böyle olunca da cesedin saçlarının göründüğüne dikkat çekti.

Bazı TikTok yorumcuları, sel ve diğer doğal olayların mezarların kaymasına ve yüzeye yaklaşmasına neden olabileceğini belirtti.

Dünya bu TikTok videosunu konuşuyor! Mezarlıkta tüyler ürperten olay!

''YAKINDAN BAKINCA MEZARDAN ÇIKAN KESİNLİKLE İNSAN SAÇI''

Joel Morrison, yaşadığı tüyler ürperten olayı şöyle anlattı: Başıma gelen gerçekten iğrenç bir olay. İlk gördüğümde şok oldum. Gördüklerimin gerçek olduğundan tam olarak emin değildim. Fakat daha yakından bakınca mezardan çıkanın kesinlikle insan saçı olduğunu anladım.

"YETKİLİLERİN ARAŞTIRMASINI İSTİYORUM"

Bu şokun ardından sözlerine şöyle devam eden Joel, ''İlk şoku atlattıktan sonra bunun nasıl olabileceğini düşünmeye başladım. Ölen aile üyeleri için kötü hissetmeye başladım. Mezarlığın bakımı konusunda endişelendim çünkü ölen kişilere büyük bir saygısızlık edildiğini düşünüyorum. Başka mezarların da hayvanlar tarafından tahrip edildiğini, mezarlıklarda insan boyuna yakın otlar olduğunu gördüm. Konunu araştırılmasını ve yetkililerin bu mezarlığa bakım yapmasını istiyorum'' dedi.

TikTok kullanıcıları da Joel'den farklı değildi. Her izleyen dehşete düştüğünü ve yetkililerden bir açıklama beklediğini duyurdu.

 

Dünya bu TikTok videosunu konuşuyor! Mezarlıkta tüyler ürperten olay! ile ilgili etiketler Saç Mezarlık TikTok mezar insan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.