Dün Erdoğan ile görüşmüştü... Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in koronavirüs testi pozitif çıktı!

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis koronavirüse yakalandığını duyurdu. Miçotakis, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı.

Miçotakis Instagram hesabından paylaştığı videoda, "Bugün ofiste yaptığım günlük hızlı testte Kovid-19 testim pozitif çıktı. Bu nedenle kendimi izole edip evden çalışacağım. Üç doz aşının ciddi hastalıklara karşı mümkün olan en iyi korumayı sağladığını unutmamanınız istiyorum. Her şeyin iyi gideceğinden eminim ve çok yakında ofise geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE BİRLİKTE DÜN YEMEK YEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile bir araya gelmişti. 

Miçotakis, dün İstanbul’a bir ziyaret gerçekleştirmişti. Yunanistan Başbakanı, ilk olarak İstanbul'da Fener Rum Patrikhanesi'nde düzenlenen Ortodoksluk Bayramı ayinine katılmıştı.

Burada Fener Rum Patriği Bartholomeos ile görüşen Miçotakis, daha sonra Vahdettin Köşkü’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yemek yemişti.

Erdoğan, geçen haftalarda Kovid-19 atlatmıştı.

Dün Erdoğan ile görüşmüştü... Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in koronavirüs testi pozitif çıktı! ile ilgili etiketler Erdoğan Miçotakis
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.