Dün ayağa kalkmadılar, bugün dışarıya çıktılar!

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni için Meclis'e geldiği sırada ayağa kalkmayan CHP'liler, bugün de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yemini sırasında salonu terk ettiler.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birlikte çalışacağı yardımcısını ve bakanları belirledi. Dün gece açıklanan yeni Bakanlar Kurulu’nda yer alan 16 bakan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Meclis’te yemin etti.

SÜLEYMAN SOYLU PROTESTO EDİLDİ

TBMM Genel Kurul salonunda düzenlenen yemin töreninde yemin sırası İçişleri Süleyman Soylu kürsüye çıkarken CHP’liler tarafından protesto edildi.

Bakan Soylu yemin için kürsüye çağrılırken CHP'liler Genel Kurul Salonu'nu terk etti.

YEMİN ARDINDAN GERİ DÖNDÜLER

Bu protestoya karşılık AK Parti ve MHP sıralardan alkış ve tezahürat sesleri yükseldi. Soylu'nun yemin etmesinin ardından salonu terk eden CHP'liler yeniden yerlerine döndü.

Dün ayağa kalkmadılar, bugün dışarıya çıktılar! ile ilgili etiketler TBMM Süleyman Soylu konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.