Dün 9,85'le rekor kıran dolarda büyük düşüş! Kur 9,43'ten işlem görüyor...

Dün 9,85 ile rekor kıran dolar, tarihi zirveyi görmesinin ardından büyükelçilerin geri çekilmesi ile birlikte iyice geri çekilmeye başladı. Bugüne de düşüşle başlayan kur, 9,43'ten işlem görüyor.

Dün 9,85 ile rekor kıran dolar, tarihi zirveyi görmesinin ardından büyükelçilerin geri çekilmesinin ardından düşüşe geçerek günü 9,58'den tamamladı. Bugüne de düşüşle başlayan kur, 9,43'ten işlem görüyor. Böylece dolar, dünkü tarihi zirvesinin 42 kuruş altında bulunuyor.

EURO VE STERLİN SON DURUM

Aynı dakikalarda euro/TL 10,9576'dan, sterlin/TL ise 13,0029'dan satılıyor. Dolar endeksi 93,9 ile önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1'lik düşüşle 1,1605'ten işlem görüyor.

 

PİYASALAR ABD'DEN GELECEK VERİLERE ODAKLANDI

Analistler, şirket karlılıklarının 3. çeyrekte beklentilerin üzerinde gerçekleşmeye devam etmesi ve ABD ile Çinli yetkililer arasındaki görüşmelerin küresel risk iştahını artırdığını belirterek, döviz piyasaları açısından ise bir süredir 93,5-94,0 bandında hareket eden dolar endeksinin olası kırılma yönünün önemli olduğunu söyledi. Bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu aktaran analistler, yurt dışında ise ABD'de yeni konut satışları, tüketici güven endeksi ve Richmond Fed sanayi endeksi verilerinin takip edileceğini bildirdi.

Dün 9,85'le rekor kıran dolarda büyük düşüş! Kur 9,43'ten işlem görüyor... ile ilgili etiketler Dolar Euro ABD sterlin Büyükelçi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.