Dükkana arabasıyla dalıp eski ortağına mermi yağdırdı!

Ankara’da tartıştığı ortağına kızan bir şahıs iş yerine otomobiliyle daldı. Şahsın araçtan inerek açtığı ateş sonucu ortağı hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Etimesgut ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir kafeye ortak olan Murat Ö., alacak verecek meselesi yüzünden kafenin diğer ortağı olan H.T. ile tartışmaya başladı.

ARABASIYLA DÜKKANA DALIP ESKİ ORTAĞINA MERMİ SAÇTI

Tartışmanın büyümesiyle kafeden ayrılan Murat Ö., arabasına binerek kafenin ön cephesinde bulunan duvarı aşarak içeri girdi. Araçtan inen Murat Ö., yanında getirdiği tabancayla ortağı H.T.’ye ateş etmeye başladı.

SALDIRIYA UĞRAYAN ŞAHIS YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan H.T. kaldırıldığı Etimesgut Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Dükkana arabasıyla dalıp eski ortağına mermi yağdırdı! ile ilgili etiketler Ankara Etimesgut Otomobil cinayet dükkan araba daldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.