Düğünde sele yakalandılar! Masaların üzerine çıkarak kurtulmaya çalıştılar

Burdur'da şiddetli yağışlar sonrasında oluşan sele düşün salonunda yakalananlar canlarını masaların üzerine çıkarak kurtardı. Düğünde zor anlar yaşayan misafirler, salonun kapı ve camlarının kırılıp suyun boşaltmasıyla derin bir nefes aldı. Korku dolu o anlar cep telefonlarıyla kaydedildi.

Burdur'da dün başlayan şiddetli yağmur nedeniyle bir çok bölgede sel meydana gelirken, bugün bir otelin düğün salonunda yapılan organizasyon esnasında misafirler korku dolu anlar yaşadı.

Düğünde sele yakalandılar! Masaların üzerine çıkarak kurtulmaya çalıştılar

Düğünün başlamasına kısa bir süre kala salonu dolduran sel suları sebebiyle misafirler, çocuklarıyla birlikte sandalyelerin sürüklendiği salonda masalara çıkarak kendilerini korumaya çalıştı.

Düğünde sele yakalandılar! Masaların üzerine çıkarak kurtulmaya çalıştılar - Resim : 2

Sel sularını görevlilerin kapı ve camları kırarak boşaltmasıyla yaralanma ve can kaybı olmaması teselli kaynağı oldu.

Otel sahibi Anıl Şahin, yaşanan olaya ilişkin, "Bir anda sel geldi, elimizden geleni yaptık. düğün organizasyonunu iptal ettik. Allah'tan can kaybımız yok“ dedi.

İHA

Düğünde sele yakalandılar! Masaların üzerine çıkarak kurtulmaya çalıştılar ile ilgili etiketler Burdur Düğün Sel (Doğa olayı) düğün salonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.