Düğünde damada arkadaşları pompalı tüfek taktı! Gelinin suratı anında düştü...

Beylikdüzü'nde Muş ve Erzurumlu iki ailenin düğün töreninde daha önce görülmemiş bir hediye takıldı. Damadın arkadaşları takı töreninde damada pompalı tüfek taktı. O anlar saniye saniye kameraya alınırken gelinin yüzünün düştüğü görüldü. Düğüne katılanlar ise bu hediyeyi alkışladı.

İstanbul Beylikdüzü Gürpınar’da bulunan bir düğün salonunda pazar günü düzenlenen bir düğünde akıllara durgunluk veren anlar yaşandı. 

KIRMIZI KURDELE İLE BAĞLADIKLARI SİLAHI DAMADA TAKTILAR

İddiaya göre, Muş ve Erzurumlu iki ailenin çocukları dünya evine girdikleri mutlu günde büyük şok yaşadı. Takı merasimi başladığı sırada damadın arkadaşlarından biri kırmızı kurdele ile bağladığı silahı damadın boynundan geçirdi.

 

'ŞEYTAN DOLDURMASIN, GÜZEL BİR ALKIŞ ALABİLİR MİYİZ"

Merasim sunumunu yapan kişi ise, “Şeytan doldurmasın, şöyle güzel bir alkış alabilir miyiz?” demesiyle salonda büyük alkış koptu.

 

GELİNİN SURATI ASILDI

Damat ve arkadaşları ise hatıra pozu çekilmekten geri kalmadı. Bu sırada gelinin suratının asıldığı görüldü. Düğün daha sonra halay çekilerek sorunsuz bir şekilde dağıldı.

Düğünde damada arkadaşları pompalı tüfek taktı! Gelinin suratı anında düştü... - Resim : 3

Düğünde damada arkadaşları pompalı tüfek taktı! Gelinin suratı anında düştü... ile ilgili etiketler Muş Erzurum Düğün Damat İstanbul Beylikdüzü takı tören pompalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.