Düğün sezonu bitti, korona halayı bitmedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde pandemi kurallarına uyulmayan bir düğünde koronavirüs hiçe sayılarak halay çekildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hem işletme sahibine hem de düğün sahibine ceza kesti.

Tüm dünyayı etki altına almaya devam eden koronavirüsle mücadele sürüyor. Tüm ikazlara rağmen kurallara uymayan duyarsız insanlar vakaların artmasına, hatta canların gitmesine neden oluyor. İnegöl'de bir düğün salonunda çekilen görüntüler görenleri şoke etti.

Alınan kararlar doğrultusunda düğün salonlarında oyun oynaması yasaklanırken, düğünler ise 1 saatle kısıtlandı. Ancak kurallara bazen ne düğün salonları nede vatandaşlar uyuyor. İnegöl'de bir düğün salonunda onlarca kişinin el ele verip halay çekmesi büyük tepkilere neden oldu.

Düğün sezonu bitti, korona halayı bitmedi

Görüntülerin sosyal medyadan paylaşılması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekipler söz konusu düğün salonu ve düğün sahibi hakkında işlem yaparken, adli soruşturma da başlatıldı.

Polis yaptığı incelemede 30 kişinin kimliğini tespit ederken, bu kişilere ceza uygulanacağı öğrenildi.

İHA

Düğün sezonu bitti, korona halayı bitmedi ile ilgili etiketler Bursa video halay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.