Düğün konvoyundakiler trafiği kapatıp göbek attı

İskenderun'da düğün konvoyundaki kişiler, 5 araçla yolu trafiğe kapattı. Konvoydakiler arkalarında oluşan araç kuyruğuna rağmen göbek atarak oynadı. Harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü, yolu kapattığı tespit edilen 5 aracın sürücüsüne para cezası kesti.

Hatay'da İskenderun-Adana Karayolu üzerindeki battı-çıktı içerisinde bir düğün konvoyundaki kişiler, 5 araçla yolu trafiğe kapatıp, yol ortasında göbek atmaya başladı.

Düğün konvoyundakiler, trafikteki diğer araç sürücülerinin korna çalıp, tepki göstermesine rağmen bir süre daha oynadıktan sonra araçlarına binip uzaklaştı.

Düğün konvoyundakiler trafiği kapatıp göbek attı

PLAKASI TESPİT EDİLEN ARAÇ SAHİPLERİNE CEZA

Trafiğin kilitlenmesine neden olan olay, bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülenip, sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Sosyal medyadaki görüntüleri ihbar olarak kabul eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) kameralarından konvoydaki 5 aracın plakasını tespit etti. Plakası belirlenen 5 araca toplamda 2 bin 600 lira para cezası kesildiği bildirildi.

Düğün konvoyundakiler trafiği kapatıp göbek attı ile ilgili etiketler İskenderun düğün konvoyu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.