Dudak uçuklatan anlaşma! Teoman reklamdan kazandığını bakın neye yatıracak

54 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Teoman'ın reklam gelirinden kazanacağı para dudak uçuklattı. Bir saat ve gözlük markasıyla reklam için yaklaşık 17 milyon TL’ye el sıkıştığı iddia edilen Teoman, parasını ise yatırım yapmak için kullanacak.

İBB'nin düzenlediği fetih kutlamalarında verdiği konserden kazandığı ücretle gündem olan Teoman, bir markayla reklam anlaşması yaptı. Sevilen şarkıcı Teoman, bir markanın reklam yüzü oldu. Saat ve gözlük tanıtımı yapan Teoman, dudak uçuklatan bir ücrete anlaştı.

 CİHANGİR'DEN EV ALACAK

Reklam anlaşmasından 17 milyon TL aldığı konuşulan Teoman'ın, Cihangir ve çevresinden ev bakmaya başladığı öğrenildi. Aynı semtte oturan Teoman’ın, kızı Zeyno’nun geleceğini düşünerek, yatırımlarını artırdığı konuşulanlar arasında.

 

Dudak uçuklatan anlaşma! Teoman reklamdan kazandığını bakın neye yatıracak ile ilgili etiketler Teoman
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.