Dudak dudağa fotoğrafa komik savunma!

Şarkıcı Rafet El Roman ile öpüşürken kameralar takılan genç kadın, fotoğrafların yalan olduğunu ve tamamen açıdan dolayı fotoğraftaki kişinin kendisine benzetildiğini söyledi.

Rafet El Roman ile görüntüleri magazin gündemine oturan genç kadın, 2. Sayfa programına bağlanarak hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

"ORADAKİ GÖRÜNTÜLER YALAN"

Öpüşme fotoğraflarına itiraz eden genç kadın, "Oradaki görüntüler yalan! Ben nişanlıyım. Fotoğraf tamamen açıdan dolayı. Olaya güldük. O açıyı yakalamışlar. Yanak yanağa selamlaşırken o anda yakalamışlar. Öpüşürken, dudak dudağa yazmışlar. Rafet Bey'in sesini çok beğenirim, o yüzden sarıldım. Yaşım 20 değil, 31 yaşındayım. Rafet'in kızları arkadaşlarım" ifadesini kullandı.

MÜGE DAĞISTANLI İTİRAZ ETTİ

Müge Dağıstanlı ise açıklamaya itiraz ederek "Rafet'in dudakları senin dudaklarında; nasıl oluyor bu iş" diye sordu.

Dudak dudağa fotoğrafa komik savunma!

"NİŞANLIM YANIMDA ŞU AN"

Genç kadın, Dağıstanlı'nın sorusuna "Yıllardır magazinin içindesiniz. Bu karenin tamamen açı olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Biz arkadaşız. Kesinlikle samimi bir arkadaşlık yok! Nişanlım yanımda şu an. Ben zaten önceden söylemiştim" şeklinde yanıt verdi. 

Dudak dudağa fotoğrafa komik savunma! ile ilgili etiketler Rafet El Roman sevgilisi Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.