Dudak dolgusu eriyen Kylie, eski haline döndü!

Forbes'un kendi servetini yapanlar listesine 21 yaşındayken girerek Mark Zuckerberg'i bile sollayan Kylie Jenner bugünlerde yeni imajıyla gündemde.

Geçtiğimiz şubat ayında anne olan Kylie Jenner ilk kez kızı Stormi'yi bırakak ülke dışına çıktı. Paris'te konuk olduğu bir etkinlikte objektiflere takılan reality show yıldızı, yeni imajıyla şaşırttı.

 DOLGULARI ÇIKARILDI

Sevgilisi Travis Scott ile birlikte Lollapalooza Festivali'ne katılan Kylie Jenner'ın, dolguların çıkartılmasından sonra çocukluk yıllarındaki görüntüsüne döndüğü gözlerden kaçmadı.

 Dudak dolgusu eriyen Kylie, eski haline döndü!

Uzun süre estetik olduğu dedikodularıyla çok konuşulan ve en başta sadece makyaj hilesine başvurduğunu savunan Kylie Jenner, dudak dolgusu yaptırdığını Keeping up with the Kardashians’ın bir bölümünde kabul etmişti.

 Dudak dolgusu eriyen Kylie, eski haline döndü! - Resim : 2

Jenner'ın dudaklarına dolgu yaptırmadan önceki hali böyleydi.

Dudak dolgusu eriyen Kylie, eski haline döndü! - Resim : 3

Dudak dolgusu eriyen Kylie, eski haline döndü! ile ilgili etiketler Kylie Jenner dudak dolgu eski hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.