Dubai'nin her yerinde İstiklal Marşı duyuldu! Türk Bayrağı yansıtıldı!

Yurtdışından ve yurtiçindeki iş birlikçilerinden gelen 'Türkiye, bölgede ve dünyada yalnızlaştı' iftiralarına en güzel cevap, yine Körfez'den geldi. Yarın Birleşik Arap Emirlikleri'ne giderek iki ülke arasındaki yakınlaşma ve diplomasinin atılan temellerine çimento dökecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti öncesi hem Abu Dabi'de hem de Dubai'de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Dubai'nin sembolü olan Burj Khalifa gökdelenine Türk bayrağı yansıtıldı ve İstiklal Marşı okundu!

Birleşik Arap Emirlikleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ve tarihi ziyaretine hazırlık yapmaya başladı. 

Hazırlıklar ise bir şova dönüşerek adeta tüm dünyaya verilen bir mesaj oldu: Devasa gökdelenin üzerine yansıtılan Türk Bayrağı görüntüsü eşliğinde tüm şehirden duyulan İstiklal Marşı görenlerin tüylerini diken diken etti. Ayrıca binada, Türkçe "Hoş geldiniz" yazılması da dikkatlerden kaçmadı.

BAE'de yapılan, Türkiye'nin dost ve düşmanlarının dikkatini çeken karşılama hazırlığı ise 'Türkiye, bölgede ve dünyada yalnızlaştı' yalanına verilen en güzel cevap oldu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından telefon açma sırasında tüm ülkeler içinde en son telefon açan ülke olan BAE ile yapılan diplomasi ise Türkiye Cumhuriyeti'nin kendine güvenini ve kişilere değil kurumlara ve devlete olan bağlılığının en önemli göstergesi olarak yorumlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarılı ve karakterli siyaseti, yıllar sonra bu tartışmalı ülkede Dubai'deki insanların devasa bir Türk bayrağı eşliğinde İstiklal Marşı dinlemelerini sağladı.

Dubai'nin her yerinde İstiklal Marşı duyuldu! Türk Bayrağı yansıtıldı! ile ilgili etiketler BAE Dubai Erdoğan Mars Türk abu dabi ziyaret hazırlık bayrak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.