Dubai'de imzaları atan Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in nikah öncesi videosu sosyal medyada ilgi gördü...

2023 yılı sonuna doğru aşk yaşamaya başlayan Ebru Gündeş ve Murat Özdemir bugün Dubai'de dünya evine girdi. Nikah öncesi davullu zurnalı ve konvoy videosu sosyal medyaya yansıdı. Ünlü çiftin o anlarda mutluluğu gözlerinden okundu.

Nikah sonrası teşekkür mesajı yayınlayan Ebru Gündeş bir süredir kızının eğitimi için Dubai'de yaşıyordu. İş insanı olan Murat Özdemir'de iş sebebiyle Dubai'de yaşıyor. Dubai Türkiye arası mekik dokuyan çiftin nikah sonrası 15 kişilik özel davetlilerine yemek verdiği konuşuluyor. 

NİKAH SONRASI TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

 Nikah öncesi video yayınlayan Ebru Gündeş nikah sonrasında da sevenleri için sosyal medya üzerinden Teşekkür paylaşımı yaptı.

 

Dubai'de imzaları atan Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in nikah öncesi videosu sosyal medyada ilgi gördü...

Dubai'de imzaları atan Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in nikah öncesi videosu sosyal medyada ilgi gördü... ile ilgili etiketler Dubai Ebru Gündeş Murat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.