‘DUALİTE’ SuperHaber’de... Hulki Cevizoğlu ile Fikri Akyüz SuperHaber’de buluşuyor!

SuperHaber YouTube kanalında yeni bir tartışma programı başlıyor. Gazeteci-yazar ve Sosyolog Dr. Hulki Cevizoğlu ile Hukukçu ve yazar Fikri Akyüz, her cuma SuperHaber ekranında gündemin nabzını tutacak…

SuperHaber YouTube kanalı yeni yayın dönemiyle beraber, farklı formatlarda programları takipçileriyle buluşturmaya başlıyor.

Yılların deneyimli gazetecisi, yazar ve sosyolog Dr. Hulki Cevizoğlu ile hukukçu ve yazar Fikri Akyüz, gündemin tartışmalı başlıklarını ‘DUALİTE’de masaya yatırıyor.

Farklı görüşlerin birbirini dinleyebildiği, zaman zaman tatlı sert ama gerçeklerden asla sapmayan yayıncılık anlayışıyla ‘DUALİTE’ ilk bölümüyle 10 Eylül Cuma saat 21.00’de SuperHaber YouTube kanalında sizlerle buluşacak.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘DUALİTE’ SuperHaber’de... Hulki Cevizoğlu ile Fikri Akyüz SuperHaber’de buluşuyor! ile ilgili etiketler Dr. Hulki Cevizoğlu fikri akyüz Dualite

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.