DSİ İŞKUR üzerinden ilana çıktı! Taşra teşkilatına sınavsız, KPSS şartsız yüzlerce yeni personel alınacak! Şartlar belli oldu!

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında farklı kadrolarda görevlendirmek üzere yüzlerce yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirtti. Kamu kurumu, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu 2023 yılı personel alımı ilanına ilişkin detayları paylaştı.

Sene başından bu yana eksik kadrolarını tespit ederek ilana çıkan birçok kamu kurumu, sırası ile personel istihdamlarını gerçekleştirdi. Ülke genli personel alımlarının yanı sıra yerel olarak da personel istihdamlarına devam eden kamu kurumları, devlet güvencesi altında çalışmak isteyen milyonlarca vatandaş tarafından yakın takip altına alındı.

Bir süredir devam eden olumsuz ekonomik şartların varlıkları sebebi ile aylık kazançlarını özel sektörün değil devletin güvencesine bırakmak isteyen milyonlarca vatandaş, kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmenin yollarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda her yeni günde güncel personel alımı ilanlarını takip etmeye devam eden adaylar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nden yeni bir açıklama geldi. Eksik kadrolarını belirlediğini duyuran kamu kurumu, farklı birimlerde görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

DSİ 2023 NİSAN PERSONEL ALIMI İLANI

DSİ İŞKUR üzerinden ilana çıktı! Taşra teşkilatına sınavsız, KPSS şartsız yüzlerce yeni personel alınacak! Şartlar belli oldu!

Eksik kadrolarını belirleyerek Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıkan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirtti. 908 sürekli işçinin alınacağını ifade eden kamu kurumu, alım sürecinde sınav şartının olmadığını istihdamların kura yöntemi ile yapılacağını bildirdi.

DSİ 2023 NİSAN PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Taşra teşkilatında görevlendirmek üzere toplamda 908 sürekli işçiye ihtiyaç duyduğunu belirten Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, devlet bünyesinde istihdam edilmenin hayalini kuran adayların dikkatlerini çekmeyi başardı. Başvuruların nereden kabul edildiğini öğrenmeye çalışan adaylar için kamu kurumundan açıklama geldi.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu sürekli işçi alımı ilanı için yine İŞKUR üzerinden başvuru yapılabileceğini belirten Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, başvuruların İŞKUR’un web sitesi üzerinden yapılması gerektiğini vurguladı. Kamu kurumu, 17 Nisan 2023 tarihinde yayınlanmış olan ilana 22 Nisan 2023 tarihine kadar başvuru yapılabileceğini belirtti.

DSİ İŞKUR üzerinden ilana çıktı! Taşra teşkilatına sınavsız, KPSS şartsız yüzlerce yeni personel alınacak! Şartlar belli oldu! ile ilgili etiketler DSİ personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.