DSİ işçi alımı sonuçları! DSİ sonuç sorgulama ekranı

Devlet Su İşleri'nde (DSİ) 908 personel ilanı Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. İŞKUR'dan yapılan başvuruların ardından, personel iş başvuru sonuçları merak ediliyor. Peki DSİ kura sonuçları açıklandı mı? DSİ işçi alımı kura sonuçlarına nasıl bakılır? İşte DSİ sonuç sorgulama ekranı....

DSİ KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DSİ işçi alımı sonuçları, 3 Mayıs 2023 tarihinde noter huzurunda çekilecek. Başvuru sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

DSİ İÇİN HANGİ BRANŞ VE ALANLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Resmi Gazete'de ilan yayınlayan DSİ, bünyesine Elektrik, Elektrik-elektronik, elektrik-jeneratör, inşaat, tarım, makine, yer altı suları, bilgisayar, pompa, harita tapu ve kadastro, iklimlendirme ve soğutma ile hidrolojik-pnömatik teknisyenleri alacak.

Ayrıca bu pozisyonların yanı sıra bekçi, akaryakıtçı, ambar işçisi, aşçı, aşçı yardımcısı, bahçıvan, boyacı badanacı, düz işçi, hidrolog yardımcısı, jeofizik teknisyeni, kaloriferci, laborant yardımcısı, sıhhi tesisatçı, su dağıtım teknisyeni ve sürveyan personeli de alacak.

DSİ İŞÇİ ALIMI SORGULAMA EKRANI

DSİ İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA SORGULAMA EKRANI LİNKİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

DSİ DUYURU YAPTI

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan açıklamada, "Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler alımı yapacak olan Bölge Müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim(tebligat) yapılmayacaktır. İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ilgili Bölge Müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları, ilan, kura ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece iptal edilebilecektir." ifadelerine yer verildi.

DSİ işçi alımı sonuçları! DSİ sonuç sorgulama ekranı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.