DSİ işçi alımı başladı! Başvuru nasıl yapılır?

Devlet Su İşleri İŞKUR sayfasında yeni bir işçi alımı ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre DSİ, İŞKUR aracılığı ile en az ilköğretim mezunu işçi alımı gerçekleştirecek. İşte, DSİ işçi alımı başladı! Başvuru nasıl yapılır? Başvuru ekranı! Detaylar haberimizde...

DSİ'nin İŞKUR üzerinden yayınladığı ilana göre, en az ilköğretim mezunu işçi alımı yapacağını açıkladı. İş başvuru ekranı açılmış olup, adayların en geç 08 Kasım 2019 tarihine kadar, başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.  İşte, DSİ işçi alımı başladı! Başvuru nasıl yapılır? Başvuru ekranı! Detaylar haberimizde...

DSİ işçi alımı başladı! Başvuru nasıl yapılır?

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 04/11/2019 – 08/11/2019 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un ‘’kamu işçi alımı’’ kategorisinde 04 Kasım 2019 tarihinde yeni bir iş ilanı yayınladı. Yayınlanan iş ilanına göre DSİ 13. Bölge Saymanlık Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere en az ilköğretim mezunu işçi alınacaktır. Başvurular İŞKUR il-ilçe şube müdürlüklerinden şahsen veya aşağıda belirtilen link üzerinden online olarak yapılacak olup, alınacak işçiler DSİ’nin kadrolu işçisi olarak sondaj işlerinde görevlendirileceklerdir.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş ilanı sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınava tabi tutulacaktır. Kura çekimi, 21.11.2019 tarihinde DSİ 13. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşecektir. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
Belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır. Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların; hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Kurumumuz (http://bolge13.dsi.gov.tr) internet sitesinde daha sonra ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

 

 

 

 

DSİ işçi alımı başladı! Başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler 2019 DSİ İŞKUR
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.