Dries Mertens'in muhteşem performansı Belçika'da manşetleri süsledi

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 yendiği maçta 2 gol 1 asistle yıldızlaşan Dries Mertens, ülkesi Belçika'da gündem oldu. Dries Mertens'in performansı ülke basınında yankı buldu.

Dries Mertens, yine bir Alanyaspor maçında yıldızlaştı... Ligde en son Güney ekibine gol atan tecrübeli 10 numara, Alanyaspor filelerini 2 kez salladı.

Icardi'ye de ilk golde asist yaptı. Galatasaray formasıyla ligde 41 maça çıkan ve 8 gol atan Mertens, bunların 4'ünü Alanyaspor kalesine göndermiş oldu. Yıldız futbolcu, ilk golünü de yine Alanyaspor'a atmıştı.

DRİES MERTENS BELÇİKA'DA KONUŞULDU

Dries Mertens'in bu performansı ülkesinde gündem oldu. Belçika basınından Walfoot, Mertens'i manşetine taşıdı.

Yıldız oyuncuyla ilgili, "Dries Mertens, çabasıyla Galatasaray'ı büyük bir zafere taşıdı." başlığı atıldı.

Haberde ayrıca, "Mertens, attığı gollerle Galatasaray'ın liderlik için önemli bir galibiyet almasına yardımcı oldu." ifadeleri kullanıldı.

Dries Mertens'in muhteşem performansı Belçika'da manşetleri süsledi ile ilgili etiketler Dries Mertens Galatasaray Belçika
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.