Dries Mertens takımını övdü: Galatasaray'ın kalitesini görüyorsunuz...

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. maçında Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu Dries Mertens, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Dries Mertens, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

''"İLK YARI SÜPERDİ''

"İlk yarı süperdi. İkinci yarı onlara daha fazla alan verdik. Şampiyonlar Ligi seviyesini görüyorsunuz. Bazı fırsatlar yakaladık, onları değerlendirseydik çok farklı olabilirdi."

''GALATASARAY'IN KALİTESİNİ GÖRÜYORSUNUZ''

"Galatasaray'ın kalitesini görüyorsunuz. Ama Bayern Münih'in de bir kalitesi var. Biz bu şekilde devam etmeliyiz. 4 puan yaptık, 3 puanı da alabilirdik. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyoruz. Kalan maçlarımıza bakacağız."

 

Dries Mertens takımını övdü: Galatasaray'ın kalitesini görüyorsunuz... ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi Dries Mertens
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.