Dries Mertens için Erden Timur ve Okan Buruk devreye girdi: "1 yıl daha bizimle kal"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Dries Mertens ile görüştü. Okan Buruk ve Erden Timur, yıldız futbolcunun bir sene daha takımda kalmasını istiyor.

Galatasaray'da iç transferdeki en önemli hedeflerden biri Dries Mertens. Okan Buruk ve Erden Timur'un Belçikalı futbolcuyla görüştüğü iddia edildi.

Milliyet'te yer alan habere göre Mertens ile görüşen Okan Buruk ve Erden Timur, oyuncudan 1 yıl daha takımda kalmasını istedi.

Haberde Buruk ve Timur'un yıldız isme "Bir sene daha bizimle olmanı çok isteriz. Bu takım için çok değerlisin. Bir sene daha oyna" dediği belirtildi.

Mertens ise geleceğiyle ilgili nihai kararını henüz vermiş değil. 

Bir sene daha futbol oynayabileceğini söyleyen Belçikalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Tam bir karar veremedim. Sanırım bir sene daha devam edebilirim. Burada ya da başka bir yer olabilir." ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon toplam 42 maça çıkıp 2569 dakika süre alan Mertens 8 gol, 11 asistlik istatistik yakaladı.

Dries Mertens için Erden Timur ve Okan Buruk devreye girdi: "1 yıl daha bizimle kal" ile ilgili etiketler Dries Mertens Galatasaray Okan Buruk Erden Timur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.