Dr. Feridun Kunak kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Dr. Feridun Kunak kimdir, kaç yaşında soruları araştırılmaya başlandı. Ekranlarda verdiği şifalı tarifler ve egzersizlerle vatandaşlara yardım eden Dr. Feridun Kunak’ın hayatını derledik. Dr. Feridun Kunak kimdir, kaç yaşında hayatına dair bilgileri sizler için derledik.

Dr. Feridun Kunak  yıllardır ekranlarda yüzüne aşına olduğumuz Dr. Feridun Kunak bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Verdiği tarifler ile birçok kişiye yardım eden Dr. Feridun Kunak'ın hayatını sizler için derledik. Dr. Feridun Kunak kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Dr. Feridun Kunak kimdir? 

Dr. Feridun Kunak, 1950 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Kunak, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Bursa Mustafa Kemalpaşa Hükümet Tabipliği, Van Erciş Devlet Hastanesinde Başhekimlik, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi acil bölüm sorumlusu, Gazi Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü, Belediye hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1992-2009 Sağlık Bakanlığı Ankara Gazi Devlet Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yaptı. Şuan kendi muayenehanesinde hizmet veriyor.

Dr. Feridun Kunak kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Daha önceleri Kanal 7 ekranlarından Dr. Feridun Kunak Show adlı kendi programında birçok kişiye sağlık problemleri için yardımda bulunmuş ve tavsiyeler vermiştir. Halk tarafından sevilen ve takip edilen Dr. Feridun Kunak izleyicileri için özel tarifler veriyor.

Dr. Feridun Kunak kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler Dr. Feridun Kunak kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.