Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır kaç yaşında, nereli, evli mi?

Doya Doya Moda yarışmacılarından Nihan Sağır en dikkat çeken isimler arasında yer almayı başardı. TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışması Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir sorusuna yanıt arandı.

TV8 ekranlarının beğenilerek takip edilen programlarından Doya Doya Moda’nın yarışmacılarından Nihan Sağır, yeni isimlerden birisi oldu.

Yeni yarışmacılardan Sağır, Doya Doya Moda’nın tanıtımında, “Ben Nihan Sağır. Doya Doya Moda’ya katıldım. Çünkü, inandığım tarzı herkese göstermeye ve öğretmeye geldim. Kızlar, ben bu yarışmaya boş konuşmaya gelmedim, icraata geldim. Siz boş konuşa durun, ben bu yarışmada yol alıp devam edeceğim.” dedi. Peki ama Nihan Sağır kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır kaç yaşında, nereli, evli mi?

Nihan Sağır Kimdir?

Bu sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Nihan Sağır, inandığı tarzını herkese göstermeye kararlı. Boş konuşmaya değil aksine icraat yapmaya geldiğini söyleyen Sağır, 33 yaşında ve 1989 doğumlu. Evli olan Nihan Sağır’ın bir de çocuğu bulunmakta.

Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

Trabzonlu ve inatçı bir kız olan Nihan Sağır’ın asıl işi ise kalıcı makyaj uzmanı olması. Pek çok ünlü ismin makyajını yapmış tanınan bir profesyonel olan Sağır, sesinin de çok güzel olduğuna inanıyor. Nihan Sağır’ın İnstagram’da @nihansagr adı ile 15.1K takipçisi bulunmaktadır.

Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Nihan Sağır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.