Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Kısa süre önce Kemal Doğulu’nun yerine Doya Doya Moda yarışmasına jüri olarak katılan ünlü moda ikonu Ivana Sert’in yarışmadan ani ayrılışı gündem oldu. Peki, Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı detaylar haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Doya Doya Moda adlı programın jüri üyeliğine katılarak yarışmaya dahil olan Ivana Sert’in geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde olmayışı olay yarattı. Ivana Sert’in yerine yeni jüri üyesi stilist danışmanı Umut Eker yer aldı.

Programın seyircileri Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı araştırmaya başladı. Program tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması daha da merak uyandırdı. Peki, Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Doya Doya Moda programı tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat ünlü ikon Ivana Sert geçtiğimiz gün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Kendi fotoğrafını paylaşarak “Klas duruş, her şeyden önce mala mülke itibar etmemektir. Vicdanlı olmaktır. İlkeli olmaktır. Her koşulda, doğru bildiğiniz şeyin arkasında durmaktır” sözlerini ekledi.

Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı?

Doya Doya Moda Ivana Sert neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Ivana Sert Doya Doya Moda neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.