Down sendromlu küçük kızın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi... / VİDEO

Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a down sendromlu bir kız çocuğu büyük sevgi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan minik kız renkli görüntüler oluşturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan minik kızı öperek oyuncak hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi'nin ev sahipliğiyle Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi'ne katıldı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun konuşma yaptığı sırada, down sendromlu bir kız çocuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına geldi.

erdoAan_down

Erdoğan'ın yanına oturan minik kız, Cumhurbaşkanına sarılarak sevgi gösterisinde bulundu.

erdoAan_down3

Cumhurbaşkanı Erdoğan da minik kızı öperek ona oyuncak hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir süre sohbet eden minik kız, renkli görüntüler oluşturdu.

erdoAan_down4

Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan'ı da öpen kız protokol alanından ayrıldı.

İşte o anlar...

Down sendromlu küçük kızın Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi... / VİDEO ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Esenler down sendromlu kız
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.