Döviz bürosu sahibi kadın silahlı soyguncuyu kovaladı!

Kocaeli'de döviz bürosu işleten kadın, iş yerinde silahlı soygun girişiminde bulunan şahısı, altın çekme makinesiyle kovaladı. On anlar güvenlik kamerasına yansırken, soygun girişiminde bulunan şahıs ara sokakta üzerini değiştirmeye çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

Bugün saat 15.00 civarında Karamürsel ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde, montunun şapkasını kafasına geçirip yüzünü de atkıyla örten şahıs, bir döviz bürosuna girdi.

Silahını döviz bürosu sahibi Nuray Yıldız’a doğrultan şahıs, "Paraları poşete koy” dedi. Büyük korkuya kapılan kadın çığlık atıp, altın çekme makinesiyle soyguncuya vurmaya çalıştı. Neye uğradığını şaşıran soyguncu, koşarak döviz bürosundan hızla uzaklaştı. Şahısın peşinden koşan Nuray Yıldız, elindeki altın çekme makinesini, soyguncuya doğru fırlattı.

ÜZERİNİ DEĞİŞTİRİRKEN EMNİYET GÜÇLERİNE YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik ekiplerinin takibi sonucu, soygun girişiminde bulunan şahıs ara sokakta üzerini değiştirmeye çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

DÖVİZ BÜROSU SAHİBİ DEHŞET DOLU DAKİKALARI ANLARI ANLATTI

Karamürsel ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde iş yerini soymaya çalışan silahlı soyguncuyu kovalayan döviz bürosu sahibi Nuray Yıldız, yaşanılan dehşet dolu dakikaları anlattı. Olay sırasında soğukkanlılığını koruduğunu ifade eden Nuray Yıldız, “Tezgah başında iş yaptığım sırada bir anda kafamı kaldırdım. Bereli, tamamen yüzü sarılı bir kişi, silahı gösterip ‘Paraları çıkartın’ dedi. ‘Dalga mı geçiyorsunuz’ dedim. Tekrar, ‘Paraları çıkartın’ dedi. Ben de elime makineyi aldım ve üzerine gittim o da bocaladı zaten. Kaçarken arkasından bunu fırlattım. O an hiç korkmadım” diye konuştu.

'BİRKAÇ SOKAK İLERİDE ELBİSELERİ BULUNMUŞ'

Olaya tanık olan cadde üzerindeki başka bir dükkanın sahibi Necmi Altındeğer, “Yeni gelen ürünleri rafa yerleştiriyordum. O sırada olay yaşandı. Gelen sesler üzerine dışarıya çıktığımda Nuray Hanım kapının önündeydi. Dilenciler bir şey yaptı sandım. Daha sonra bana, ‘Sizin oradan silahla geçti’ dedi. Hemen polisi aradım. Soyguncu pasajdan geçip arka kapıdan çıkmış ve birkaç sokak ileride elbiselerini bulmuşlar" şeklinde konuştu.

SOYGUN GİRİŞİMİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan soygun girişimi ise iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde döviz bürosuna gelen şahıs, cebinden silahını çıkararak iş yerinde bulunan kadın çalışana kazadaki paraları uzattığı çantaya doldurmasını söylüyor. Kadın çalışanın ise tepki göstererek eline aldığı para kontrol cihazı ile karşı koyması sonucu ilse silahlı şahıs, hızla iş yerinden çıkarak kaçmaya başlıyor. Kadın çalışan elindeki cihazla, kaçan şüpheliyi kovalıyor.

AJANSLAR

Döviz bürosu sahibi kadın silahlı soyguncuyu kovaladı! ile ilgili etiketler Kocaeli Karamürsel soyguncu döviz bürosu soygunu döviz bürosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.