Dosta güven düşmana korku! Bafetimbi Gomis Süper Lig'i forse ediyor...

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray evinde Ankaragücü ile kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılı ekibin Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, Ankaragücü maçında attığı gollerle bu sezonki gol sayısını 9’a çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray evinde MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar'da ikinci golü Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis kaydetti. Mücadelenin 30. dakikasında sol kanattan Dries Mertens'in pasında defansın arkasına sarkan Gomis, ceza sahası içi sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Fransız golcü, golden sonra anneannesi vefat eden Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira için yedek kulübesinden onun formasını alıp tribünlere gösterdi.

7'Sİ LİG, 2'Sİ KUPA

37 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını da 9'a çıkardı. Fransız futbolcu bu gollerin 7'sini Spor Toto Süper Lig'de, 2'sini de Türkiye Kupası'nda kaydetti.

Karşılaşmaya 11'de başlayan Bafetimbi Gomis, 71. dakikada yerini Kerem Aktürkoğlu'na bıraktı

 

Dosta güven düşmana korku! Bafetimbi Gomis Süper Lig'i forse ediyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig Bafetimbi Gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Yok böyle kazanma hırsı... Cristiano Ronaldo kaybedilen final maçı sonrası gözyaşlarına boğuldu!

Suudi Arabistan Kral Kupası finalinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Seri penaltı atışları sonucu mağlup olan Al Nassr'da Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kaybedilen final sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.