Dorukhan Toköz'den anlamlı hareket

Kahramanmaraş merkezli olan ve çevre illerde de ağır hasara yol açan depremler için destekler gelmeye devam ediyor. Trabzonsporlu oyuncu Dorukhan Toköz, kendisinin ve Hamsik'in imzalı formasını açık artırmayla Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezine hediye etti.

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, açık artırma ile satılması amacıyla Marek Hamsik’in ve kendisinin imzalı formalarını Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezimize hediye etti. Teşekkürler" denildi.

Formaları teslim ettikten sonra Galatasaray Televizyonu'na da açıklamalarda bulunan Toköz, “Hepimiz çok üzgünüz. Ne yemek yiyebiliyoruz ne uyku uyuyabiliyoruz. Elimizden sadece maddi anlamda, sosyal medyada yaptıklarımız geliyor. Bugün müzayede olduğunu duydum. Benim de elimde imzalı takım forması vardı. Geçen senenin şampiyonluk forması vardı. Buraya onu getirmek ve yapılacak bir şey varsa yardımcı olmak istedim. Bugünler çok zor günler. Önümüzde bundan sonra aylar sonra da çok zor günler bizi bekliyor. Bu yaşananları unutmamamız lazım. Önümüzdeki aylarda da desteğimizi sürdürmemiz lazım. Aylar sonra bu insanlar otellerden çıktıklarında, zor günlerinde onların yanında olmak lazım. Bunları unutmadan hep beraber bu zor günleri aşmamız gerekiyor. Önce dua sonra destek hep birlikte olmalıyız. Bir takım veya farklı renkler yok, tüm Türkiye herkes aynı renk. Elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

Dorukhan Toköz'den anlamlı hareket

Dorukhan Toköz'den anlamlı hareket - Resim : 2

Dorukhan Toköz'den anlamlı hareket ile ilgili etiketler deprem Dorukhan Toköz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.